Post by faikarighledwa on Feb 16, 2022 3:42:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rescue Wings! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rescue Wings! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها نشانه های نقص ▞▞▞
▞▞▞ Rescue Wings! 2022 version ▞▞▞
Rescue Wings : بال های نجات یک بازی جدید زیبای سرگرمی برای همه میباشد که امروز شاهد عرضه شدن این بازی زیبا در گوگل پلی شدیم و تصمیم گرفتیم
دانلود بهترین بازی اندروید و آیفون [هفته آخر تیر ۹۸] - سه گوش
حوصله سر بر. مناسب برای سال 2010
تبلیغات تبلیغات تبلیغات و تبلیغات بیشتر، تمام سرگرمی را از بازی خارج می کند.
کاربر را مجبور میکند تا حالتهای بازی را در زمانی که قفل باز هستند، امتحان کند، حتی وقتی کسی نمیخواهد.
Wings of the Ever Hero بازی بال های یک قهرمان اندروید. 274 بار مشاهده.
خوب
بدون امتحان نمی توان این بازی را قضاوت کرد. قضاوت در مورد گرافیک دو بعدی سخت است اما هنوز هم فوق العاده است. در کنترل ها مشکلی نیست فقط یک بازی آرامش بخش دیگر در playstore.
گرافیک خوب و سرگرم کننده برای بازی.
یک بازی دوست داشتنی، عاشق تجربه
این بازی آنقدر عقب مانده است که نمی توانید از طریق تونل ها پرواز کنید یا بیشتر ماموریت ها را انجام دهید، من از بازی و مفهوم آن خوشم می آید، اما نمی توانم آن را با ناامیدی از عقب ماندن بازی کنم.
بازی بسیار خوبی است، اما مکانیک وحشتناک "سوخت" وجود دارد. با فرض اینکه تصادف نکنید، قبل از اینکه منتظر بمانید تا بنزین بزنید، فقط می توانید 10 سطح بازی کنید. "نه !!!! فقط قبل از اینکه مجبورت کنیم بازیمون رو ترک کنیم میتونی خیلی خوش بگذرونی!!!!"
دانلود Rescue Wings! v1.9.1 - بازی بال های نجات اندروید - جوان ...
دانلود نکنید، بعد از هر سطحی یک تبلیغ وجود دارد، مشاهده آگهی بیشتر از زمان پخش است
اگه دنبال یه بازی گوه میگردین خودشه
بازی بسیار سرگرم کننده و در همین حال بی مزه بود
خیلی برنامه عالی بود
بازی کردن خیلی سخته بد
دانلود Rescue Wings! v1.10.0 بازی بال های نجات اندروید
بازی سرگرم کننده.ماموریت های زیادی برای انجام دادن
Hole.io आर्केड गेम vgte
Rescue Wings! Árkádjátékok xapw
بهترین بازی تیراندازی توپ بر روی گوشی
👍🤘
خوب
بازی بسیار خوبی برای بازی های معمولی
+ گیم پلی سرگرم کننده ساده + مستقیم به اکشن + سبک هنری و موسیقی عالی. - طرفدار زیادی از تبلیغات نیستم
قاتل زمان عالی.. سرگرم کننده و لذت بخش
بازی Gud اما از اینکه شما فقط مقدار مشخصی سوخت دارید متنفر هستید، به این معنی که من نمی توانم مدت طولانی بازی کنم زیرا باید توقف کنم و منتظر بمانم تا کنتور سوخت کامل شود.
یک ستاره زیرا این بازی مجبور به تماشای تبلیغات می شود.
هعی
بازی خوب ونسبتا سرگرم کننده ای
بازی بسیار خوبی با کنترل های عالی و گیم پلی است، اما تنها مشکل مسخره، وحشتناک، مشکل ساز و غیره "FUEL SYSTEM" است واقعا وحشتناک است که یک تبلیغ را تماشا کنید یا 1 ساعت و نیم منتظر بمانید تا پر شود، فقط آن را حل کنید و 5 ستاره بگیرید
Free Shipping., Micro-USB iOS for Insta360 ONE X/ONE Camera iOS Transfer Cable ... of "skirt-like" wings at waist area, You will receive in your shipment:.
خیلی زشت است
این بازی سرگرم کننده است، گرافیک عالی است، اما 1 چیزی که تقریباً هر بازی دارد یعنی تبلیغات برای هر 2 دقیقه یک تبلیغ دریافت می کنید اما آنها آن را بسیار آهسته بارگذاری می کنند بنابراین برای تماشای یک تبلیغ لعنتی باید 30 ثانیه صبر کنید. چیز دیگر به نظر من این است که من در هر بازی از انرژی متنفرم Shadow Fight هم انرژی دارد بنابراین به شدت لذت را پایین می آورد.
پول بدتری را دیده ام.
عالی عالی عالی بود مهدی پرهیزکار از مشهد 😍😍😘😘
بازی خیلی باحالیه من این را برای چند روز بازی کردم و جالب است. ادامه دادن.
دانلود Tiny Wings برای آیفون | اپ استور اپل اپس
مکانیک و گیم پلی عالی
کنترل ها عالی نیستند. ضایعات "گاز" و در حال حاضر باید یک ساعت صبر کنید و یا پرداخت. ببخشید بهترین تجربه نیست
Rescue Wings شما را وارد جنگلی می کند که باید شعله های آتش را خاموش و بالاترین امتیاز را کسب کنید.
من نگفتم روی s10 plus پشتیبانی نمی کند اما در حالت تمام صفحه پخش نمی شود. گزینه ای در این دستگاه وجود دارد که به ما اجازه می دهد از نمای تمام صفحه هنگام بازی استفاده کنیم یا سوراخ پانچ را مخفی کنیم و در منطقه محدود بازی کنیم. اما این برنامه در تمام صفحه کار نمی کند.
بازی شیرون - دانلود | کافه بازار
بازی عالی! خیلی خوب توسعه یافته!! فقط ای کاش راهی برای دریافت سوخت بیشتر به صورت رایگان وجود داشت ... به جای اینکه منتظر بمانید ... اما با این وجود ، این بازی عالی است
عالیه
دانلود Rescue Wings 1.10.2 - بازی رقابتی بال های نجات اندروید
بازی بسیار جالبی است، اما نشان دادن یک AD فقط بعد از 2 سطح تجربه را خراب می کند، ما تبلیغات را تماشا خواهیم کرد، اما برای نشان دادن یک AD بسیار سریع است.
بازی باحالیه ولی یه بدی داره که بنزینی و زیاد نمیشه بازی کرد یا مثلا مرحله رو یک ستاره بری بخوای بزنی از اول دو تا بنزین میخواد در هر صورت بازی باحالیه دانلود کنید
دانلود بازی نجات زندانی – Republique Remastered PC Game
بازی رو نمیدونم فقط شروع نمیشه😟😟